RESERVES ONLINE
PROGRAMES INTEGRALS PER ADMINISTRACIONS LOCALS
SERVEI D'ASSESSORAMENT
CURSOS DE FORMACIÓ
BORSA DE TREBALL
Informació Aula d'Ecologia

 

 

 

 

 

 

                                     


Si voleu participar en aquestes activitats, podeu fer la inscripció només cal que ens envieu les vostres dades personals (NOM I COGNOM, MUNICIPI, EDAT) per correo electrònic.

 

 

 

                                     

 

 

 

 


Protecció de dades


Als efectes que preveu la L.O. 15/1999, de Protecció de Dades de caràcter personal, en emplenar aquests camps les seves dades seran incorporades a un fitxer titularitat de FUNDACIÓ PRIVADA SIGEA amb domicili en Passatge Llevant, 9 local 3C 08840 Viladecans (Barcelona), sent utilitzats per fer-li arribar la informació que vostè ha autoritzat rebre sobre els nostres productes i serveis per tal d'oferir un tracte més personalitzat. Aquestes dades només seran utilitzades per enviar-li a vostè informació dels nostres productes i novetats a través dels necessaris canals de mailing electrònic basats en correu electrònic i SMS.

FUNDACIÓ PRIVADA SIGEA es compromet a la protecció ia preservar la confidencialitat de les dades personals dels usuaris de la seva pàgina web, quedant allotjats en un servidor segur. El fet d'emplenar aquest formulari implica que el remitent reconeix que la informació i les dades personals que ens proporciona són seves, exactes i certes.

Els menors de catorze anys no estan autoritzats a cedir les seves dades ni els dels seus familiars.

Vostè pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició sobre les seves dades de caràcter personal a través d'aquest botó "Baixa ", dirigint sol.licitud per carta a l'adreça Passatge Llevant, 9 local 3C 08840 Viladecans (Barcelona), o trucant al nostre número: 936472121.


NOTÍCIES
Fundació Sigea Punt d'Informació Turística
Activitats exclusives amb descompte per famílies
El Govern de la Generalitat aprova el Pla de Gestió de l'aigua 2016-2021
Disminueix la contaminació per metalls pesants a la costa de Barcelona
Coneixeu l'Anuari Comarcal?
Millorarà la mobilitat
Regal de Nadal
Anem a buscar el Tió!
Geocaching a la setmana de la ciència
Celebrem la Setmana de la Ciència
PATRIMONI NATURAL I CULTURAL
Xarxa Natura 2000
L'Espai agroambiental i la batracofauna
Fires d'origen agrícola al Delta del llobregat
Barcelone c'est bien plus
FUNDACIÓ SIGEA -- Passatge Llevant, 9 Local 3 C 08840 Viladecans (Barcelona) Tel 93 647 21 21 Fax 93 647 21 22 E-mail patronat@fundaciosigea.org