RESERVES ONLINE
PROGRAMES INTEGRALS PER ADMINISTRACIONS LOCALS
SERVEI D'ASSESSORAMENT
CURSOS DE FORMACIÓ
BORSA DE TREBALL
[ 03.09.12 ]
Comença el nou curs escolar 12-13

 

 

 

Ara que ja hem acabat les vacances, comença el nou curs escolar. Des de Fundació Sigea mirem cap endavant amb nous projectes i activitats creades amb vocació pedagògica i amb el compromís de donar a conèixer el territori més proper.

 

Un any més a l'Espai Agrambiental Delta del Llobregat continuem el projecte de millora ambiental de l'espai agrari i els visitants poden descobrir els conreus al delta i la natura als espais naturals que ens rodegen: Horta, fruiters, llacunes, aus, platges...

 

L'Espai agroambiental és un projecte de custòdia del territori amb el que hem reconvertit  una explotació agrícola intensiva, posteriorment en abandó, en un espai innovador on es combinen l'espai agrari i els espais naturals del delta del Llobregat.

 

A l'Espai agroambiental també estem realitzant un projecte sobre la recuperació de l'hàbitat dels amfibis del Delta del Llobregat. A partir del cicle mitjà d'educació primària podeu participar en l'activitat Els amfibis al Delta del Llobregat.

 

L'acció social de Fundació Sigea continuarà amb la voluntat de promoure els valors ambientals i el coneixement del territori. 

 

 

Benvinguts al curs 2012-2013.


NOTÍCIES
Fundació Sigea Punt d'Informació Turística
Activitats exclusives amb descompte per famílies
El Govern de la Generalitat aprova el Pla de Gestió de l'aigua 2016-2021
Disminueix la contaminació per metalls pesants a la costa de Barcelona
Coneixeu l'Anuari Comarcal?
Millorarà la mobilitat
Regal de Nadal
Anem a buscar el Tió!
Geocaching a la setmana de la ciència
Celebrem la Setmana de la Ciència
PATRIMONI NATURAL I CULTURAL
Xarxa Natura 2000
L'Espai agroambiental i la batracofauna
Fires d'origen agrícola al Delta del llobregat
Barcelone c'est bien plus
FUNDACIÓ SIGEA -- Passatge Llevant, 9 Local 3 C 08840 Viladecans (Barcelona) Tel 93 647 21 21 Fax 93 647 21 22 E-mail patronat@fundaciosigea.org