RESERVES ONLINE
PROGRAMES INTEGRALS PER ADMINISTRACIONS LOCALS
SERVEI D'ASSESSORAMENT
CURSOS DE FORMACIÓ
BORSA DE TREBALL
[ 10.12.12 ]
Fundació Sigea a la 7ena fira medieval de Viladecans

                            

 

Fundació sigea amb la carpa Viladecans Oci i turisme, va participar  els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre en la setena Fira medieval organitzada per la Xarxa Comercial i l’Ajuntament de Viladecans .

 

                             

 

 

La fira es va emplaçar als carrers del nucli antic   coom la Plaça de la Vila, Jaume Abril, Àngel Guimerà, Carrer del Sol, Sant Joan, Doctor Reig i Salvador Baroné.

 

Es van organitzar moltes activitats a més d'una completa exposició temàtica d’artesans, exhibició d'oficis, personatges itinerants, tallers i animació infantil.

 

Als jardins de Can Modolell es va poder visitar una reproducció històrica d’un genuí campament medieval, amb l’objectiu de donar a conèixer la vida quotidiana i militar de l’època medieval a residents i visitants de la ciutat.Els visitants hi van trobar exposició d’armes, armadures i vestuari de l’època, així com demostració d’artilleria: una canonada es dispararà cada dia en obrir i tancar el mercat.


A més dels estands d’artesans (fins a 130 paradistes), com cada any, algunes botigues de Xarxa i entitats de la ciutat van ubicar estands dels seus productes i serveis, aportant més diversitat a l’exposició.


NOTÍCIES
Fundació Sigea Punt d'Informació Turística
Activitats exclusives amb descompte per famílies
El Govern de la Generalitat aprova el Pla de Gestió de l'aigua 2016-2021
Disminueix la contaminació per metalls pesants a la costa de Barcelona
Coneixeu l'Anuari Comarcal?
Millorarà la mobilitat
Regal de Nadal
Anem a buscar el Tió!
Geocaching a la setmana de la ciència
Celebrem la Setmana de la Ciència
PATRIMONI NATURAL I CULTURAL
Xarxa Natura 2000
L'Espai agroambiental i la batracofauna
Fires d'origen agrícola al Delta del llobregat
Barcelone c'est bien plus
FUNDACIÓ SIGEA -- Passatge Llevant, 9 Local 3 C 08840 Viladecans (Barcelona) Tel 93 647 21 21 Fax 93 647 21 22 E-mail patronat@fundaciosigea.org