RESERVES ONLINE
PROGRAMES INTEGRALS PER ADMINISTRACIONS LOCALS
SERVEI D'ASSESSORAMENT
CURSOS DE FORMACIÓ
BORSA DE TREBALL
[ 31.01.14 ]
Alumnes de la Università degli Studi di Scienze gastronomiche visiten l'Espai Agroambiental del delta del Llobregat

                        

Aquest mes de gener un grup d'estudiants de Università degli Studi di Scienze gastronomiche  van visitar l'Espai Agroambiental del delta del Llobregat.

La Universitat de Ciències Gastronòmiques , fundada en 2004 per la comunitat internacional sense ànim de lucre Slow Food en col·laboració amb els italians regions de Piemont i Emília-Romanya , és una institució privada sense finalitats de lucre reconeguda ministerialment.

 

El seu objectiu és crear un centre internacional de recerca i educació pels quals treballen en la renovació dels mètodes de cultiu, la protecció de la biodiversitat, i la construcció d'una relació orgànica entre la gastronomia i la ciència agrícola .

 

El resultat és una nova figura professional - el gastrònom - especialitzada en la producció, distribució, promoció i comunicació d'aliments d'alta qualitat. Gastronomes són la propera generació d'educadors i els innovadors, editors i radiodifusors multimèdia, comercializadors de productes fins, i els gerents dels consorcis, les empreses i les empreses de turisme.

 

Estudiants UNISG, procedents de tot el món, realitzen experiències dinàmiques en la producció artesanal i la industrial d'aliments, gràcies a l'educació complementària, tant en la ciència i les humanitats, la capacitació sensorial i l'aprenentatge pràctic durant els viatges d'estudi (seminaris de camp) en els cinc continents.

 

En aquesta ocasió van realitzar un recorregut pel Parc Agrari del Baix Llobregat visitant l'explotació d'agricultura ecològica "Les MARINES" i "L'ESPAI AGROAMBIENTAL DEL DELTA" a VILADECANS.

 

A l’ ESPAI AGROAMBIENTAL, van degustar productes típics de l'horta de Viladecans com el calçot, la carxofa i el xai ecològic.


NOTÍCIES
Fundació Sigea Punt d'Informació Turística
Activitats exclusives amb descompte per famílies
El Govern de la Generalitat aprova el Pla de Gestió de l'aigua 2016-2021
Disminueix la contaminació per metalls pesants a la costa de Barcelona
Coneixeu l'Anuari Comarcal?
Millorarà la mobilitat
Regal de Nadal
Anem a buscar el Tió!
Geocaching a la setmana de la ciència
Celebrem la Setmana de la Ciència
PATRIMONI NATURAL I CULTURAL
Xarxa Natura 2000
L'Espai agroambiental i la batracofauna
Fires d'origen agrícola al Delta del llobregat
Barcelone c'est bien plus
FUNDACIÓ SIGEA -- Passatge Llevant, 9 Local 3 C 08840 Viladecans (Barcelona) Tel 93 647 21 21 Fax 93 647 21 22 E-mail patronat@fundaciosigea.org