RESERVES ONLINE
PROGRAMES INTEGRALS PER ADMINISTRACIONS LOCALS
SERVEI D'ASSESSORAMENT
CURSOS DE FORMACIÓ
BORSA DE TREBALL
[ 22.07.05 ]
Primer conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya

El primer conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural es va publicar al DOG el passat 1 de juny per als anys 2005-2007.

 

S’estima que aquesta regulació pot beneficiar a uns  quinze mil treballadors a Catalunya. Per fi, en ella es regula l’organització de la feina i la mobilitat dels treballadors, s’estipula un índex de qualitat de la seva realització, es fa una classificació del personal per categories professionals, s’estableix una estructura salarial, es contempla el reciclatge i la formació…. molts aspectes disposats de manera que ben segur aumentaran la ja bona qualitat tant dels treballadors com del ventall ampli dels serveis que oferim en el sector.

 

Fundació Sigea aplica aquest conveni des del primer moment que entra en vigor i actualitza els seus salaris i condicions laborals dels treballadors de l’entitat. Això, que repercuteix en el cost de les activitats, ha de ser un motiu d’elecció coherent i segura a l’hora de realitzar una activtat, doncs implica la desaparició de possibles  irregularitats.

 

El conveni del lleure i sociocultural suposa un reconeixement de la societat davant de tots els esforços de molts professionals que amb vocació i experiència, han contribuit i contribuim a modelar bones persones amb valors profuns per la humanitat.

 

 

Sara Fraguas Planellas - Presidenta Fundació SIGEA


NOTÍCIES
Fundació Sigea Punt d'Informació Turística
Activitats exclusives amb descompte per famílies
El Govern de la Generalitat aprova el Pla de Gestió de l'aigua 2016-2021
Disminueix la contaminació per metalls pesants a la costa de Barcelona
Coneixeu l'Anuari Comarcal?
Millorarà la mobilitat
Regal de Nadal
Anem a buscar el Tió!
Geocaching a la setmana de la ciència
Celebrem la Setmana de la Ciència
PATRIMONI NATURAL I CULTURAL
Xarxa Natura 2000
L'Espai agroambiental i la batracofauna
Fires d'origen agrícola al Delta del llobregat
Barcelone c'est bien plus
FUNDACIÓ SIGEA -- Passatge Llevant, 9 Local 3 C 08840 Viladecans (Barcelona) Tel 93 647 21 21 Fax 93 647 21 22 E-mail patronat@fundaciosigea.org