RESERVES ONLINE
PROGRAMES INTEGRALS PER ADMINISTRACIONS LOCALS
SERVEI D'ASSESSORAMENT
CURSOS DE FORMACIÓ
BORSA DE TREBALL
[ 20.11.08 ]
SORTIDES GUIADES EN FAMÍLIA

El diumenge 16 de novembre de 2008, es va realitzar l’excursió al Turó del Fanxó dins del programa de Sortides Guiades en Família que proposem un cop al mes des de Fundació Sigea.

 

 

Aquestes Sortides Guiades en Família tenen l’objectiu de difondre els valors naturals d’alguns dels espais més emblemàtics del Baix Llobregat com els Parcs de la Serralada Litoral, El delta del riu Llobregat, el Parc Agrari, etc.

 

 

El Turó del Fanxó és un petit cim del massís del Garraf ubicat al municipi de Castelldefels en un entorn de vistes privilegiades. Aquest itinerari es va realitzar amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels i del Centre d’activitats Ambientals de Cal Ganxo.

 

 

El punt de partida de l’itinerari es troba al centre d’activitats ambientals de Cal Ganxo, centre municipal on es realitzen activitats d’educació ambiental i a la vegada és un dels centres d’informació del Parc Natural del Garraf.

 

 

La sortida va ser tot un èxit de participació amb més d’una trentena de persones entre adults, nens i nenes.

 

 

En el recorregut es va descobrir la hidrogeologia del Garraf càrstic, la vegetació, la fauna, els usos del sòl en aquest entorn i els valors paisatgístics.

 

 

Amb el mateix esperit de descoberta us animem a participar en la propera sortida el pròxim diumenge 14 de desembre de 2008, de les 11 hores fins les 13 hores, al Parc Agrari del Baix Llobregat on descobrirem l’agricultura al Delta i la vall baixa.


NOTÍCIES
Fundació Sigea Punt d'Informació Turística
Activitats exclusives amb descompte per famílies
El Govern de la Generalitat aprova el Pla de Gestió de l'aigua 2016-2021
Disminueix la contaminació per metalls pesants a la costa de Barcelona
Coneixeu l'Anuari Comarcal?
Millorarà la mobilitat
Regal de Nadal
Anem a buscar el Tió!
Geocaching a la setmana de la ciència
Celebrem la Setmana de la Ciència
PATRIMONI NATURAL I CULTURAL
Xarxa Natura 2000
L'Espai agroambiental i la batracofauna
Fires d'origen agrícola al Delta del llobregat
Barcelone c'est bien plus
FUNDACIÓ SIGEA -- Passatge Llevant, 9 Local 3 C 08840 Viladecans (Barcelona) Tel 93 647 21 21 Fax 93 647 21 22 E-mail patronat@fundaciosigea.org